Complete wassen service

We zijn hier altijd voor uw hulp

Wassen service | Complete wassen service

 

Adam CSC verleent toegewijde voordelen van wassen service en valet in Groot-Nederland.

Wassen service:

Wij zijn een exclusieve en professioneel werkende dienst van wassen service en valet-specialist met een zeer gewaardeerde naam in het nabuurschapsbeleid. Onderdak is afhankelijk van Adam csc om consequent hetzelfde vlekkeloze niveau van wassen service aan te bieden aan hun eigen specifieke klanten.

Wassen en vouwen service

Stomerij service

kledingreparaties

Betaal met Pin of IDEAL

Strijken service

Stomerij ophaal en bezorg

Bestellen

icon

Plaats online een bestelling. Kies een tijd en plaats waar u wilt dat wij uw bestelling halen en bezorgen. We staan vanaf 6 uur 's ochtends voor u klaar! Bestellen met een eigen account biedt voordelen. U kunt kortingspunten sparen en alle betalingen online afhandelen Bestel olineBestel online

Bestel online

De zelfde dag / 24Hr service of sneller

icon

Dat kunnen we doen! Wij halen en leveren gratis thuis, op kantoor of in uw hotel. Kies een tijd die het beste bij u past en we zijn er zo. Bent u bijvoorbeeld toe aan een dringende stomerijdienst? We kunnen dat ook regelen. Houd er rekening mee dat een snelle ophaal- en bezorgservice extra kosten met zich meebrengt.

Bestel online

Wassen, stomen & strijken

icon

Adam csc wast en vouwt, strijkt, stoomt en repareert. Wij doen dat zorgvuldig, met liefde en veel plezier. Daarbij houden wij ook rekening met uw specifieke wensen. Ophalen en bezorgen kan 's ochtends vroeg voor het werk tot 's avonds laat.

Bestel online

Tablein dutch

  • Maandag
   08.00 - 19.00 uur
  • Dinsdag
   08.00 - 19.00 uur
  • Woensdag
   08.00 - 19.00 uur

 • Donderdag
  08.00 - 19.00 uur
 • Vrijdag
  09.00 - 18.00 uur
 • Zaterdag
  09.00 - 18.00 uur

ADAM CSC is 1ste en 2de kerst dag gesloten. 27, 28 en 29 december zijn erg een bestelling en mogelijk tussen 08:00 – 15:00 uur. 30 december t/m 6 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u fijnefeestdagen !

vaan