img

Hotel

A'DAM CSC Cleaning Service Centre zorgt uitstekend voor uw wasgoed. Met wasgoed bedoelen we: kleding, dekbedden, kussens, gordijnen, lakens en dekbedovertrekken. Ophalen en bezorgen is gratis voor de 24-uurs service! Als u specifieke instructies heeft, kunt u ons dit laten weten op het online bestelformulier. U hoeft uw was niet te sorteren, maar om de kans op ongelukken te minimaliseren, geeft u ons uw delicate en / of nieuwe artikelen in een aparte tas, zoals een nieuwe rode broek, die apart moet worden gewassen om te voorkomen dat ze worden verpest andere kleding. En zorg ervoor dat u ook alle items, zoals pennen en sleutels uit uw zakken verwijdert!

B&B

Ieder gast wordt gelukkig van een verblijfplaats met schoon beddengoed en handdoeken. Adam csc wast, strijkt en mangelt linnengoed schoon en strak. Verhuurt u 2 huizen of meerdere, we kunnen u de service bieden die u nodig heeft.

img
img

Cruise/Zeevaart

Heeft uw schip ad hoc een wasserette nodig voor het linnengoed van uw passagiers, dan kunnen wij u snel van dienst zijn. ADAM CSC kan binnen korte tijd het linnengoed van uw schip verzorgen, zodat u weer op tijd kan vertrekken naar uw volgende bestemming.

Spa/Sauna

Schone handdoeken voor uw spa of sauna zijn van essentieel belang in uw establishment. Wij kunnen de handdoeken vouwen in ieder vorm dat u wenst. En wij kunnen halen en bezorgen rondom de bezoektijden van uw gasten.

img